Vårterminens stormöte!

Det är snart dags för K-sektionens stormöte vårterminen 2018! Idag öppnar även söket till alla styrelseposter samt förtroendeposterna så det är hög tid att börja tagga till, skicka in din ansökan till någon av posterna och boka in torsdagen den 17e maj klockan 17ak i din kalender!

Idag måndag 23e april öppnar söket till de styrelseposter som utlyses samt de olika förtroendeposterna! Söket kommer att vara öppet till den 10e maj, alltså en vecka innan själva stormötet. I sedvanlig ordning kommer det såklart bjudas på (mycket) pizza, matanmälan kommer upp cirka två veckor innan mötet så håll utkik på K-sektionens facebook eller här på hemsidan efter det!

Inför stormötet är det viktigt att du har koll på vad som ska tas upp och tas beslut kring så att du hinner bilda dig en egen åsikt samt få koll på vilka poster som du kan söka! Alla motioner och propositioner, postbeskrivningar och övriga handlingar går att läsa via denna länk och det rekommenderas varmt att du gör detta! All information om stormötet finns även i facebookeventet.

Vi ses i Häggsalen 17ak den 17e maj!