Samtycke för personuppgifter till nyhetsbrev

Med anledning av den nya personuppgiftslagen GDPR behöver vi ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter. För att vi ska kunna fortsätta skicka ut nyhetsbrev och andra utskick med viktig information behöver du fylla i formuläret nedan!

K-sektionen har nyligen sänt ut ett mejl med denna information till alla som för nuvarande är prenumererade på nyhetsbrevet. Nyhetsbrev är typiskt superbra för att hålla koll på läget och är ett bra sätt för dig som medlem i K-sektionen att få relevant information direkt utan att gå via sociala medier eller vår hemsida. Vi tycker därför att du självklart ska fortsätta prenumerera!

Klicka här för att fylla i dina uppgifter och fortsätta prenumerera!

Om du inte fyller i din mejladress och övriga uppgifter i formuläret kommer vi inte kunna skicka ut mejl till dig längre och du kan därefter gå miste om mycket roligt som händer och viktig information som lätt kan försvinna i flödet på exempelvis Facebook.

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter. Du har därför rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter när som helst. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

K-sektionen har nu under våren 2018 upprättat en policy för hur vi på ett så säkert och transparent sätt som möjligt behandlar personuppgifter, så att du som medlem ska och kan känna dig trygg med att lämna dem till oss! Du kan hitta denna policy här.