TÄVLING- SÄLJ IN DIG SJÄLV PÅ 30 SEKUNDER

TÄVLING- SÄLJ DIG IN SJÄLV PÅ 30 SEKUNDER

Tänk dig att du står i en hiss, på väg upp till 10:e våningen. På våning 3 kliver en person in som kan påverka ditt liv, det kan vara en chef, en investerare eller en framtida arbetsgivare. Hen skall gå av på våning 7. Du har nu 4 våningar på dig att leverera. Hur skall du på 4 våningar kunna sammanfatta varför den här personen bör lägga tid på att lyssna på det du har att komma med? Du behöver en hisspitch för att fånga hens intresse!

En hisspitch är en snabb och bra förklaring på vad du gör och kan hjälpa till med. Med en bra hisspitch så är du alltid redo att på kort tid förklara vad du gör/vill göra på ett säljande och intressant sätt.

Vi vill att ni i K-sektionen, skriver en hisspitch om programmet, dvs vad som utmärker och gör vår sektion unik. Då vi är ett one-of-a-kind kemiteknik-program i Sverige. Vi vill att ni beskriver vad kemiteknik är på bästa sätt och vinnaren får ett väldigt saftigt pris- en valfri profilprodukt! Hisspitchen kommer även att läggas ut på hemsidan så att alla kan ta del av den!

Må bästa hisspitchen vinna!

Tävlingen startar nu och slutar den 6:e december!!!!

Ni kan skicka er hisspitch till 
k-foretagatutn.se och skriv Hisspitch i ämnesraden.