Internship för blivande ingenjörer

Ambitiösa studenter söks för att under 8 veckor i sommar arbeta med att lösa skarpa uppdrag åt olika företag och organisationer i Sundsvallsregionen.

För andra året i rad arrangerar Mittuniversitetet deras Higher Ambition Internship för civilingenjörsstudenter som läser i åk.3 eller åk.4. Det handlar om att ambitiösa studenter under 8 veckor i sommar får arbeta med att lösa skarpa uppdrag åt olika företag och organisationer i Sundsvallsregionen. 

Alla civilingenjörsstudenter, oavsett lärosäte, är välkomna att skicka in en ansökan. De kan fritt välja mellan många och varierande uppdrag efter intresse. Antalet platser är begränsat, ca.25 stycken, och antagning utgår främst från studieresultat. Det blir verkligen prestigefyllt för de som blir antagna! Parallellt med uppdragen kommer antagna studenter att läsa en sommarkurs inom Design Thinking på 7,5 hp som Mittuniversitetet står för.

Låter detta intressant? Gå in på Mittuniversitetets sida www.miun.se/hai om du vill veta mer om internship eller för att se vilka uppdrag man kan ansöka till.