Vi behöver er åsikt!

Det må kännas ibland att det enda man gör på sin studietid är att svara på enkäter. Vi förstår er, man kanske vill hellre se alla instagram posts eller hinna scrolla igenom reddit en gång till, MEN genom att svara på enkäter bidrar ni med er åsikt och er åsikt gör att sakerna och ting kan förbättras.

UTVÄRDERINGSENKÄT
Allt vi gör i styrelsen är till för er, andra studenter. Ibland vet man inte riktigt om det man gör är uppskattat och om det finns några ändringar/förslag på saker som ni vill ha. Därför skulle vi vara superglada om ni kunde svara på denna enkäten och utvärdera vårt arbete i styrelsen. 
(Klicka på titeln för att komma till enkäten)

FRÅGEFORMULÄR OM KÅRAVGIFT
I höstas inkom en motion om löneökning för kårens heltidsarvoderade till kårens fullmäktige, vilket resulterade i en het debatt och slutsatsen att man bör fundera på hur man finansierar kårens verksamhet. Ett förslag som kom upp är att börja ta ut en avgift för medlemsskap i UTN för att öka intäkterna, vilket nu ska undersökas hur folk ställer sig till. Idag är UTN den enda kåren i Sverige som inte brukar avgift och det kanske är dags att ändra på det. Eller?
(Klicka på titeln för att komma till frågeformuläret)