Nouryon wants you!

Är du en K5:a som kommer ta examen under 2019, eller möjligen en alumn som söker mer erfarenhet i arbetslivet? Känner du att du vill ta an utmanande projekt och utöka dina färdigheter både som ingenjör och som ledare för att få en rivstart på din karriär? Läs då vidare!

Nouryon (f.d. Akzo Nobel) erbjuder ett traineeprogram för ingenjörsstudenter som tar examen vid 2019 eller som redan innehar en examen och har max 2 års arbetslivserfarenhet. Om ni undrar vad Nouryon arbetar med så kan jag informera att Nouryon är det nya namnet för avdelningen Specialty Chemicals på Akzo Nobel, d.v.s. mycket polymerkemi och framställning av olika typer av baskemikalier för ett stort antal användningsområden.

 

Det två år långa programmet är utformat för att utveckla er kompetens inom både projektarbete och ledarskap, och ni kommer att ha en personlig mentor som vägleder er under programmets gång. Under dessa två år kommer ni även få möjlighet att utforska flera områden och roller inom företaget, så ni kommer få stor frihet att testa olika arbetsuppgifter för att se vad som passar er!

 

Platsen för årets traineeprogram är Sundsvall, och era projekt kommer att hållas på ett flertal sites: Sundsvall, Alby och Örnsköldsvik. Sundsvall är en mycket fin stad (Sveriges vackraste 2017, vill jag tillägga) i norra Sverige med stor tillgång till såväl naturupplevelser som stadsliv, så oavsett vilket ni föredrar finns det något där för er precis runt hörnet!

 

Om ni känner att detta är något ni är intresserade av, eller om en av era vänner passar in på beskrivningen, kan ni få mer information i länken nedan! Sökperioden för traineeprogrammet är öppen från den 20:e januari till den 10:e mars, och själva programmet börjar 1:a september 2019. Lycka till!

 

https://www.nouryon.com/vacancies/190000d4/

 

https://www.nouryon.com/careers