Semcon söker studenter!

Ska du börja sista året till hösten och är intresserad av konsultyrket? Semcon söker drivna studenter till sitt One-Step-In program som börjar i höst!
Alla intresserade är välkomna att ansöka, men framförallt söker vi i Uppsala studenter som är inriktade mot Life Science, Energi och/eller Elektroteknik. Det är områden där vi lokalt har stora rekryteringsbehov framöver, vi ser alltså gärna att du redan nu är intresserad av att starta din karriär som konsult. Med One-Step-In på Semcon får du under ditt sista år som student en ovärderlig inblick i konsultyrket och ett utökat nätverk. Vi satsar även på att kunna erbjuda möjligheten att skriva ditt examensarbete hos oss under våren. 
 
Om du skickar in en ansökan senast 9:e juni har du dessutom möjligheten att delta på Semcons sommarfest som äger rum torsdag den 13e juni. Det kommer bjudas på mat, dryck och underhållning, och det är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter! Beroende på hur många som visar intresse kanske vi får begränsa antalet som kan komma, i sådana fall tillämpar vi först-till-kvarn-principen. 
 
Läs med och ansök på vår hemsida: https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/semcon-for-studenter/
Frågor? Kontakta:Joakim Lindberg, joakim.lindbergatsemcon.com (eller använd kontaktuppgifter i bifogad länk).