One-Step-In Program

Läser du civilingenjörsprogrammet i energisystem, kemiteknik eller molekylär bioteknik vid Uppsala universitet? Är du nyfiken på att lära känna Semcon som företag och få en fot in i arbetslivet? Har du dessutom erfarenhet av att planera och arrangera event och aktiviteter? Då kanske vårt One-Step-In program passar just dig!
I en het teknologibransch är vi i ständigt behov av nya talanger och perspektiv, och därför är ni studenter värdefulla för oss. Som student i One Step In-programmet på Semcon får du en inblick i konsultrollen samt möjlighet att bygga en brygga mellan Semcon och studenter. Vi är nyfikna på ditt perspektiv och vill ta del av dina tankar kring hur vi når ut till studenter. I din roll kommer du därför även att tillsammans med oss planera, arrangera och delta i student- och kundevent, för ingen fixar evenemang så bra som studenter!
 
Semcon vill erbjuda dig som är student att under ditt examensår få tjuvstarta med att bygga ditt nätverk inom din blivande bransch och få en unik inblick i hur det är att arbeta som konsult. Som en del i One-Step-In programmet kommer du bland annat att få åka på en introduktionsdag till Semcons huvudkontor i Göteborg, och vi erbjuder One-on-one luncher med några av våra konsulter så att du får en inblick i hur det är att vara konsult på Semcon. Självklart är du välkommen på våra afterworks och aktiviteter!
 
Vi tror att du är:
• en person som gärna delar med dig av dina åsikter och insikter. Dina perspektiv är värdefulla för oss! 
• nyfiken på Semcon som företag och på hur det är att arbeta som konsult
• driven och engagerad vad gäller att planera, arrangera och marknadsföra evenemang och aktiviteter
 
Lär känna Semcon och börja bygga ditt yrkesnätverk redan nu! Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 18 september.
 
Ansök till One-Step-In programmet här: 
 
För frågor om programmet, kontakta Linus Pihlsgård, linus.pihlsgardatsemcon.com.