Behöver du hjälp?

Det är jätteviktig för oss i K-styrelsen att du som student har det bra och mår bra. Om du skulle undra något så finns det alltid personer du kan höra av dig till. Vi är här för DIG!
Allmäna funderingar kring sektionen eller styrelsen:
Elin Myrsell, k-ordfatutn.se
 
Orättvis behandling, trivselsfrågor eller frågor om skolmiljö:
Elina Elvelo, k-socatutn.se
 
Studierelaterade problem:
Therese You, k-sratutn.se
 
Studievägledare för K:
studievagledare-katuadm.uu.se
 
Kursombud:
Du har även ett kursombud du kan vända dig till om du har kommentarer gällande föreläsningar, lektioner, seminarier, laborationer, inlämningar, tentor etc., samt föreläsare, labhandledare, lektionslärare etc. Ditt ombud kommer ta vidare din åsikt till kursombudsmötena som tar plats med jämna mellanrum. Närvarande på dessa möten är bland annat programansvarig, studievägledare och andra kursombud. Där diskuteras alla kurser och de ingående momenten med information/feedback/kritik/komplemanger från studenterna som sedan tas vidare till rätt personer.
 
Ombud för:
 
K1A - Daniel Wiman
K1B - Agnes Mattsson
K2A - Alexandra Ulander
K2B - Marielle Holmbom
K3M - Emil Lundgren
K3L - Albin Leding
K4M - HT18 - Alma Fjällström, VT19 - Monika Galstyan
K4L - Gabriel Tidestav
K5M - Caroline Lejonklo
K5L- Laura Pacoste
 
Du kan dock alltid kontakta vem som helst i styrelsen så hjälper vi dig! Ta tag i oss i skolan eller kontakta oss på facebook eller mejl!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Du som är student ska ha alla förutsättningar för att må bra. Om du tappar balansen mellan plugg, det sociala och dina egna krav på dig själv. Om du vet varför du mår dåligt eller om du inte har någon aning om varför du mår dåligt.

Studenthälsan är studenternas egen företagshälsovård. Här finns psykologer, kuratorer, läkare och en stresspedagog. Alla specialiserade på studenters livssituation.

Vi erbjuder individuella samtal och kurser och workshops i hur du lättare kan tala inför en grupp, hur du stärker din självkänsla, hur du hanterar stress eller hur du får livspusslet att gå ihop. Studenthälsan har också ett ljusrum öppet under vinterhalvåret.

receptionenatsh.uu.se

Uppdaterad: 6 februari, 2019