Behöver du hjälp?

Det är jätteviktig för oss i K-styrelsen att du som student har det bra och mår bra. Om du skulle undra något så finns det alltid personer du kan höra av dig till. Vi är här för DIG!
Allmäna funderingar kring sektionen eller styrelsen:
Clara Pierrou, k-ordfatutn.se
 
Orättvis behandling, trivselsfrågor eller frågor om skolmiljö:
Filippa Vennberg, k-socatutn.se
 
Studierelaterade problem:
Alex Kilimov, k-sratutn.se
 
Studievägledare för K:
studievagledare-katuadm.uu.se
 
Kursombud:
Du har även ett kursombud du kan vända dig till om du har kommentarer gällande föreläsningar, lektioner, seminarier, laborationer, inlämningar, tentor etc., samt föreläsare, labhandledare, lektionslärare etc. Ditt ombud kommer ta vidare din åsikt till kursombudsmötena som tar plats med jämna mellanrum. Närvarande på dessa möten är bland annat programansvarig, studievägledare och andra kursombud. Där diskuteras alla kurser och de ingående momenten med information/feedback/kritik/komplemanger från studenterna som sedan tas vidare till rätt personer.
 
Ombud för:
 
K1A - Alex Petrovic
K1B - Christine Attemalm
K2A - Alma Fjällström
K2B - Therese You
K3M - Alex Kilimov (Även Niklas Bjärnlid - studierådsordförande)
K3L - Lovisa Ringström (Även Victor Spelling - studiesocialt ansvarig)
K4M - Erik Löfgren
K4L - Ida Björs
K5 - Ingen just nu på grund av pågående examensarbete
 
Du kan dock alltid kontakta vem som helst i styrelsen så hjälper vi dig! Ta tag i oss i skolan eller kontakta oss på facebook eller mejl!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Du som är student ska ha alla förutsättningar för att må bra. Om du tappar balansen mellan plugg, det sociala och dina egna krav på dig själv. Om du vet varför du mår dåligt eller om du inte har någon aning om varför du mår dåligt.

Studenthälsan är studenternas egen företagshälsovård. Här finns psykologer, kuratorer, läkare och en stresspedagog. Alla specialiserade på studenters livssituation.

Vi erbjuder individuella samtal och kurser och workshops i hur du lättare kan tala inför en grupp, hur du stärker din självkänsla, hur du hanterar stress eller hur du får livspusslet att gå ihop. Studenthälsan har också ett ljusrum öppet under vinterhalvåret.

receptionenatsh.uu.se

Uppdaterad: 29 augusti, 2017