Företag

För företag

Kemitekniksektionen (K-sektionen) är en sektion inom Uppsala Teknolog & Naturvetarkår som består av blivande civilingenjörsstudenter inom kemiteknik. Här finner ni eftertraktade personer med god kunskap inom kemiteknik samt med spetskunskaper inom material- eller läkemedelsvetenskap. Skulle Ni vara intresserade av att profilera er som framtida arbetsgivare? K-sektionen erbjuder i sådana fall er rad olika möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med våra medlemmar. Nedan listar vi ett urval av möjligheter för er att välja.

Arbetsmarknadsdagen
Dagen inleds med en mässa inriktad mot Kemiteknikstudenter där Ni får chansen att profilera er mot 300 studenter under en förmiddag. På eftermiddagen avslutas dagen med en middag där Ni får tillfälle att under trevliga och informella former nätverka med ett hundratal civilingenjörsstudenter där merparten är i slutet av sin utbildning. Middagen är en möjlighet för er att både presentera företagets verksamhet, men även att utbyta information om eventuella sommarjobb, exjobb och annan information som ni anser är intressant för er ur rekryteringssyfte.

Lunchföredrag
Typiskt smidigt och uppskattat sätt att marknadsföra sig mot våra studenter är via ett klassiskt lunchföredrag där ni får möjligheten att hålla en 45 minuter presentation, workshop eller ett case för våra studenter. Lunchföredrag kan variera i storlek från endast några få eller upp till 300 studenter. Lunchföredragen kan göras sektionsöverskridande ifall Ni vill nå en bredare och varierad publik.

Kvällsevent & Studiebesök
Vill Ni ha mer tid med våra medlemmar än 45 minuter? Under ett kvällsevent finns chansen att träffa våra medlemmar efter arbetstid i en mer avslappnande miljö och mer tid tillgodo. Här får ni tillfälle att hålla längre presentationer eller workshops och nätverka på ett mer personligt plan. K-sektionen kan dessutom erbjuda lokaler på universitet för kvällsevent.
Studiebesök är ett perfekt alternativ ifall Ni vill visa upp er arbetsplats och ge målgruppen en närmare anknytning till företetaget!

Marknadsföring
Vill Ni nå ut till våra medlemmar med information? Vi erbjuder annonsering via våra sociala strömmar på Facebook, Instagram, LinkedIn, hemsidan samt våra månadsvisa nyhetsbrev. Utöver detta erbjuder vi också affischering på campus, riktade mejlutskick och möjlighet att placera eran logga på våra profilprodukter (labbrockar, väskor, tröjor etc).

Eget förslag?
Ovanstående är förslag på generella saker vi brukar erbjuda. Har Ni egna förslag på något ni vill realisera så tveka inte att kontakta K-sektionens företagskontakter så hjälper de er att genomföra era idéer!

___________________________________________________________________________
Kontakt
Faja Dedic – Företagskontakt K-sektionen
Julia Blanksvärd – Vice Företagskontakt K-sektionen
k-foretagatutn.se

Uppdaterad: 18 oktober, 2018