Samtycke för personuppgifter till alumnregister

För att K-sektionen ska kunna fortsätta att ha ett alumnregister med syfte att kunna kontakta dig angånende alumnrelaterande event och annan information för dig som alumn behöver vi ditt samtycke för att samla in och behandla nedanstående personuppgifter. I och med att du lämnar dessa uppgifter till oss via detta formulär samtycker du till att K-sektionen behandlar dessa enligt vår Policy för behandling av personuppgifter som du kan läsa här.

Det är K-sektionen som är personuppgiftsansvarig för dina uppgifter du lämnar i detta formulär, har du frågor kan du kontakta K-sektionen via Facebook eller mejl till k-vordfatutn.se samt k-ordfatutn.se. Du kan alltid återkalla ditt samtycke i ett senare skede i enlighet med Dataskyddsförordningen.

 
Detta fält är inte obligatoriskt men vi vill gärna veta vart du arbetar, då det är intressant för oss och vår framtida verksamhet att veta vart studenterna hamnar efter examen.
Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att K-sektionen behandlar personuppgifter om mig på det sätt som beskrivs ovan.